Steunkaart

Iedereen die MamaStart wil steunen kan vanaf nu ook een steunkaart kopen. Met die steunkaart krijg je één jaar lang korting in tal van handelszaken die MamaStart ook genegen zijn.

Een steunkaart kost 50 euro per jaar.

Koop hier uw steunkaart.

Laat ons weten als u zelf ook een korting wenst te geven op vertoon van onze steunkaart in uw winkel of online shop. Mail hiervoor naar info@mamastart.be. 

De deelnemende handelszaken zijn:

Meisjes en Twee Meisjes zijn 2 leuke kledingwinkels in Brugge voor meisjes van 18 tot 81 jaar. Onze winkels staan garant voor véél kleur, happiness en een tikkeltje rock ‘n roll. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare basic, een makkelijk te combineren outfit of dat ene statement piece, we got you covered!
Ga naar meisjesbrugge.be of bezoek hun winkel op Eiermarkt 8, 8000 Brugge

Ga gezellig iets eten met speelmogelijkheden voor de kinderen in het restaurant van Lunchgarden in Brugge B-Park op de Blankenbergse steenweg 420 in 8000 Brugge

Flowtrack vakanties, jouw garantie op een destination feelgood.

1/ Wat?
Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Vakanties met Flowtrack staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie.
Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.
Per leeftijdscategorie is er een aparte begeleidingsvorm. Zo zijn de 13+ reizen volledig omkaderd met een 24/7 begeleiding, terwijl je op de 16+ reizen al wat vrijer bent om zelf je vakantie samen te stellen.
Een Flowtrack familievakantie bestaat uit glamping op een surfkamp waarbij je keuze hebt uit verschillende accommodatietypes. Je kan leren surfen en hebt alle mogelijkheden om de prachtige omgeving in het zuiden van Frankrijk te ontdekken. Tijdens de winter organiseren we kindvriendelijke skivakanties in Italië in niet al te drukke skigebieden.
2/ Voor wie?
Zowel voor jongeren (13+, 16+, 23+) als voor gezinnen.
3/ Praktisch?
Kostprijs en korting:
De kostprijs verschilt voor iedere vakantie.
Via de MamaStart steunkaart krijg je een korting van 25 Euro pp.
Als gezin krijgen alle gezinsleden, ook de kinderen, deze korting.
De kortingscode krijg je na aankoop van de MamaStart steunkaart.
Teruggave inschrijvingsgeld:
Mutualiteit: sommige ziekenfondsen betalen een deel van het inschrijfgeld terug. Indien u dit wenst kan u een attest aanvragen bij uw ziekenfonds. Flowtrack vult dit verder in zodat je een deel van het inschrijvingsgeld terugbetaald kan krijgen.

Op vertoon van de MamaStart steunkaart krijgt u in Café Pistolet 20% korting op alles.
U kan bij ons terecht voor een frisse pint of wijntje en een knapperige pistolet in een gezellig kader. Heeft u geen tijd om te blijven zitten, geen nood! U kan uw pistolets ook afhalen. Adres: Oude Kortrijkstraat 4, 8310 Assebroek. Meer info op https://cafe-pistolet.be/

Funky Monkey is een trendy tweedehands webshop. Ga naar funky-monkey.be en pimp your lil’ chimp.

Muti is een baby- en kinderwinkel waar je zowel online als offline terecht kan voor eerlijke merken. Meer info op www.muti.be of in hun winkel in Dampoortstraat 257, 8310 Brugge.

Het Visioen zorgt voor een heerlijke fusion tussen de Belgische keuken en de Taise. Geniet van hun gerechten met 10% korting op vertoon van uw MamaStart steunkaart (de korting is niet van toepassing op zaterdagavond). U vindt het Visioen in de Katelijnestraat 160, 8000 Brugge. Meer info vindt u hier.

Ga naar Clavis Conceptwinkel in Brugge in Sint-Amandsstraat 5,
8000 Brugge, voor kinderboeken en belevingsactiviteiten voor uw kind. Meer info op www.clavisbooks.com

Via de MamaStart steunkaart krijgt u 15% korting in hotel Martin’s Brussels EU. Ontdek hoe we al je wensen kunnen vervullen op www.martinshotels.com.

Deze actie wordt gesponsord door:
logo